Beboersider

Velkommen til Cama-Kollegiernes interne sider.

Cama-Kollegiernes beboere har besluttet at en stor del af kommunikationen mellem beboere og Administration bør foregå elektronisk, idet det er praktisk, og at næsten alle kollegianerne har en computer. Der er dog visse juridiske begrænsninger, og i vigtige sager vil information blive tilsendt på anden vis, men hvor det vil være muligt, vil Administrationen bruge din mailadresse, mobilnummer og denne hjemmeside til information til beboerne under punktet E-OPSLAGSTAVLE.

Du bør derfor tjekke denne side jævnligt. 

Under punktet Kontakt kan du se hvordan du kan kommunikere med os. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe eller komme op på kontoret for at tale med os.

Det er også meningen med denne hjemmeside, at du herigennem kan få besvaret de mest almindelige spørgsmål, som du kan have i forbindelse med dit ophold hos os.

Hjemmesiden kan også bruges som et opslagsværk, idet der f.eks. er en opdeling i de praktiske oplysninger vedr.: "Inden/Når du flytter ind," "I bo-perioden" og "Når du fraflytter" samt i Topmenuen finder du en FAQ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Cama-Kollegiernes Administration håber at du vil få gavn af denne hjemmeside, og ønsker dig endnu en gang Velkommen til Cama-Kollegierne.