Driftsbesked

Vores hjemmeside er lukket – en ny er på trapperne. Læs mere her.

 
 

Nøgler/briksystem

Nøglesystem/briksystem

I forbindelse med din indflytning vil du få udleveret 3 nøgler eller 3 nøglebrikker,
Da der er lidt forskel på proceduren om du får nøgler eller en nøglebrikker, bedes du læse nedenstående.

Nøgler
Ca. 14 dage inden du overtager boligen, vil du modtage et brev om, hvornår der udleveres nøgler på kontoret. Det er muligt, at få tilsendt en nøgle. Det kræver, at der er betalt i god tid, og efterfølgende skal du hente de to resterende nøgler på kontoret. Nøglerne er til din dør og din postkasse, samt til vaskeriet og evt. andre fællesrum. 

Nøglebrikker
Ca. 14 dage inden du overtager boligen, vil du modtage et brev om, hvornår der udleveres nøglebrikker på kontoret. Det er muligt, at få tilsendt en nøglebrik. Det kræver at, der er betalt i god tid, og efterfølgende skal du hente de to resterende nøglebrikker på kontoret. Nøglebrikkerne passer til din dør og din postkasse, samt til vaskeriet og evt. andre fællesrum.

Cama har i år 2015 besluttet at nøglesystemerne løbende skal udskiftes med et briksystem, som er mere sikkert, og billigere i drift for beboerne.
Nøglebrikken holdes op foran dørlåsen, og du kan nu låse eller åbne døren ved at dreje låsen til højre (låse)eller venstre (åbne). Der går 10 sekunder før låsen låser døren. Husk at dreje håndtaget opad inden du låser døren. Dette gælder kun for døre med 3-punkt låse. Døre som ikke har 3-punkt låse kan ikke drejes opad. Det er en god ide at tjekke efter 10 sekunder, om døren er låst.

Fælles for nøgler og brikker.
Fælles for begge systemer er, at du skal meddele Cama, hvis du taber en nøgle eller en brik.
Hvis det er en nøgle du taber, så er der en risiko for, at den der finder den, kan komme ind i din lejlighed, og i din postkasse. Du kan selv bestemme om du vil have låsene omkodet med det samme, eller du vil vente til du flytter.

Hvis det er en brik du taber, så skal du hurtigst muligt meddele det til kontoret (Inspektøren), som så vil lave en ny brik til dig. Den gamle brik vil blive deaktiveret, første gang du bruger den nye brik.