Driftsbesked

Vores hjemmeside er lukket – en ny er på trapperne. Læs mere her.

 
 

FAQ er inddelt i 3 hovedgrupper

Inden/når jeg flytter indI boperiodenNår jeg fraflytter

I boperioden - Spørgsmål og svar

Glemt nøgle

Hvis du har glemt din nøgle, kan du spørge Beboerrepræsentanten, om han/hun vil låse dig ind, da han/hun har en nøgle, eller du kan købe en ekstranøgle på kontoret. Den koster 50 kr. (i 2014).

Er der nogen grænse for hvorlænge man må være væk fra lejligheden og stadig beholde den, hvis man fx er væk i et praktik forløb?

Nej, der er ingen begrænsning i den henseende, men du skal huske, at der skal være en, der har opsyn med lejligheden, og tømmer din postkasse. Du har det fulde ansvar for lejligheden mens du er væk. Du må ikke låne den ud.

Hvilke vægge på der slås søm i?

Du må slå alle de søm i, som du synes er nødvendigt, og i de vægge du selv synes, men alle sømhullerne skal fjernes ved fraflytning. Dette kan medføre en ekstra stor malerregning.

Skal jeg selv tegne en forsikring, eller har Cama gjort det?

Cama har tegnet forsikring på huset, men du bør selv tegne en indboforsikring, idet Camas forsikringer ikke dækker dit indbo.

Skal man selv betale licens, for det tv man har i lejligheden?

Ja, det skal du. Cama betaler kun licens for det tv der er i fællesrummet.

Hvilke tv-programmer kan man se hos Cama?

Beboerne har besluttet at de vil have en antenne på taget, hvorpå man kan se ca. 20 ”gratisprogrammer” for 15 kr. om måneden. Ønsker man flere programmer, kan man købe dem hos Boxer. Dette får du mere information om, hvis du flytter ind hos Cama.

Skal jeg også gøre rent i fællesarealerne?

Ja, alle skal være med til at gøre rent i fællesarealerne for at hjælpe til med at holde huslejen nede. Det har beboerne besluttet. Læs mere om dette under ”Beboerinfo” her på hjemmesiden.

Jeg er blevet skoletræt, og har brug for et sabbatår, inden jeg fortsætter studiet igen - kan jeg beholde lejligheden?

Som udgangspunkt ”Nej” da ungdomsboliger er for unge under uddannelse, men i visse situationer kan det lade sig gøre. Tal med Camas kontor om det, så finder I sikkert en løsning..

Kan jeg søge boligstøtte til min ungdomsbolig, og hvordan gør jeg?

Alle Cama-Kollegiernes boliger opfylder kravet til opnåelse af boligsikring. Du kan hente et ansøgningsskema på boligstøttekontoret. Udfyld det minus punkt ”B” som du skal have udfyldt her på kontoret, inden du afleverer det boligstøttekontoret. Ved en evt. huslejeregulering underretter Camas administration dette til boligstøttekontoret, så du behøver ikke fortælle boligstøttekontoret noget, selvom du har fået en huslejeregulering.

Er det tilladt at fremleje?

Hvis du ønsker at fremleje din lejlighed, skal du selv finde en fremlejetager, som også skal være under uddannelse. En af betingelserne er at det skal være p.g.a. at du skal, som en del af din uddannelse, studere et andet sted, og derfor skal bo et andet sted i en periode, men at du kommer tilbage til din lejlighed hos Cama, for at studere videre. Det er ret kompliceret at fortælle alle betingelserne her, så kom op på kontoret og hør nærmere.
Stil et spørgsmål

Herunder har du mulighed for, at stille et ny spørgsmål. Bliver spørgsmålet godkendt, vil det efterfølgende blive besvaret og tilføjet til FAQ listen.