Driftsbesked

Vores hjemmeside er lukket – en ny er på trapperne. Læs mere her.

 
 

FAQ er inddelt i 3 hovedgrupper

Inden/når jeg flytter indI boperiodenNår jeg fraflytter

Når jeg fraflytter - Spørgsmål og svar

Hvor meget af mit depositum får jeg retur efter eks. 6 mdr

Hvis du afleverer lejligheden som du modtog den, og som beskrevet i dit vedligeholdelsesreglement, så får du alle pengene retur. Hvis den derimod ikke er i orden, så bliver du trukket for det arbejde der skal laves.

Er du muligt at sige nej tak til 3 de 3 måneders opsigelse og i så forsøger lejemålet udlejet igen hurtigst muligt?

Alle lejere har 3 måneders opsigelse, Cama vil gerne forsøge at leje dit lejemål så hurtigt som muligt. De 3 måneder skal forstås således, at du aldrig vil kunne komme til at hæfte for lejemålet mere end 3 måneder.

Hvem siger man op til, og hvor lang opsigelse har man?

Alle opsigelser skal ske skriftligt til Cama-Kollegiernes administration. Der er opsigelsesformular her på hjemmesiden. Der er 3 måneders opsigelse til den 1. eller 15. i en måned.

Jeg er færdig med mit studie til juli næste år - hvor lang tid må jeg bebo ungdomsboligen efter endt uddannelse?

Du må bebo ungdomsboligen 3 måneder efter endt uddannelse. Hvis du ønsker at blive boende længere end de 3 måneder, så kontakt os. Idet der i visse situationer er mulighed for dispensation.

Jeg ønsker at fraflytte min lejlighed næste sommer, og min veninde ønsker at overtage min lejlighed. Er det ikke okay, at hun gør det?

Nej, det er ikke okay. Vi har ”ventelister” til alle vores lejemål, så hvis du indsender en opsigelse til os, vil vi tilbyde din lejlighed til ansøgere på ventelisten først og fremmest, men din veninde kan skrive sig på venteliste på vores hjemmeside, og håbe, at hun er blandt de tilspurgte.

Jeg har ikke mulighed for at fremvise min lejlighed, som jeg har opsagt. Hvad gør jeg?

Som lejer har du pligt til at fremvise din lejlighed, hvis der skulle være nogen, der måtte have interesse i at se den af de adspurgte. Hvis du ikke selv er hjemme til at fremvise den, har du pligt til at lave aftale med nogen der KAN fremvise den i den periode du er væk.

Får jeg en kvittering på, at I har modtaget min opsigelse?

Så snart vi har registreret din opsigelse i vores system, vil der blive fremsendt et brev eller en mail til dig med en bekræftelse af din opsigelse. Ligeledes vil du modtage diverse oplysninger om praktiske ting i forbindelse med din opsigelse / fraflytning.

Har Cama en opsigelsesblanket?

Ja, det har Cama. Du skal logge ind på "Min Side" og udfylde opsigelsesformularen. Husk at din opsigelse først er gældende, når vi har sendt en bekræftelse til dig.

Hvor længe kan man bo i sin kollegie-/ungdomsbolig?

Som princip skal man opsige sit lejemål ved uddannelsens ophør. Ønsker du at blive boende et stykke tid, så kontakt os.

Jeg ønsker at opsige min kollegie-/ungdomsbolig - hvad gør jeg?

Du skal indsende en skriftlig opsigelse til Cama-Kollegiernes Administration. Er du flyttet ind før den 1. august 2011, har du 6 ugers opsigelse. Er du flyttet ind den 1. august, eller senere, har du 3 måneders opsigelse. Se endvidere dit opsigelsesvarsel i din lejekontrakt.
Stil et spørgsmål

Herunder har du mulighed for, at stille et ny spørgsmål. Bliver spørgsmålet godkendt, vil det efterfølgende blive besvaret og tilføjet til FAQ listen.